BAND.
BIOGRAFIE.
PLAYLIST.
FOTO'S.
AGENDA.
GASTENBOEK.
LINKS.
Gitaar/Zang

De slag en solo partijen en een beetje zang worden door Dick verzorgt
Op de MTS te Arnhem ben ik begonnen als slaggitarist van het schoolbandje. Dit bandje groeide uit tot "Citation" en had ook vrij snel daarna "de geest aan Maarten" gegeven.
Tegelijkertijd was ik licht en geluidsman bij het professioneel dans en show orkest Superfly, alwaar ik tijdens de optredens veel van de gitarist (tevens een vriend en leraar) af kon kijken en leren. Na drie jaar mee getourd te hebben hield ik het voor gezien en besloot om alleen het thuisfront met mijn "kwaliteiten" te pesten
Na een paar jaar heb ik nog getracht bij een band te spelen, maar die was van dermate kwaliteit dat ik na een half jaar dit ook wel weer voor gezien hield. Hierna heb ik een behoorlijke tijd niks meer gedaan, maar naarmate huisje, boompje en beestje en de kinderen groter werden en het sporten een beetje de laan uit ging, kriebelde het bloed weer om de bühne op te gaan.
Eind 2003 heb ik de knoop doorgehakt en kwam zo bij Isis terecht. Een band die gewoon muziek maakt als uitlaatklep van je eigen frustraties? Ik heb er veel plezier in en de dwang om steeds jezelf te verbeteren is weer terug ....... vooral omdat ik "gedwongen" sologitarist werd. ( Sorry dames op de bühne....)
Nu, na het eerste optreden in Breda is de passie geheel weer terug.
Heerlijk ..........